25

Tittelen på Adeles album, og datoen i dag

Klokken er snart ett på formiddagen, og utenfor soveromsvinduet mitt er det en flik av blå himmel. Det er fint. Jeg har regndråper på vinduet, og et stearinlys tent på nattbordet mitt. Selv om det er første juledag, tenkte jeg å ta en liten pause fra julemusikk denne julemorgenen, og heller lytte til stemningsfulle Adele. Fra telefonhøytaleren min høres A million years ago fra hennes nye album, og det er utrolig godt å lytte til, hun er så flink.

I går var en veldig koselig dag. Jeg fikk tilbringt tid med alle, og det ble ikke så mye stress som jeg hadde fryktet. Jeg håper dagen i dag blir like fin, jeg skal blant annet spise julemiddag med hele slekten på mamma sin side, og pynte pepperkakehus med Tonje, fordi vi ikke har hatt tid til det før i dag.
JuleselfieJulelys
Kakao med marshmallows

Ha en fin 1. juledag <3

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

3 Comments

  1. Svar: åh vad svårt om jag bara fick välja en av 24mm eller 35mm! Men jag hade nog valt 35mm då. För det passar mer till allt-i-allo, både landskapsbilder samt porträtt. 24mm är för mycket vidvinkel enligt mig för att vara ett sånt allround-objektiv 🙂 så 35mm blir svar på din fråga!
    god jul på dig <3

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.