19

Å bli 19 kjenner jeg er en større milepæl for meg enn da jeg ble 18. Jeg har opplevd, erfart og lært så ufattelig mye på disse 365 dagene siden sist bursdag. På min 18-årsdag satt jeg på restaurant med de menneskene som betydde aller mest for meg på den tiden. Mamma, bestemor og kjæresten min. Ting har endret seg siden i fjor, og jeg vil si at prioriteringene mine har blitt annerledes, men også bedre enn de var. Jeg setter mer pris på de menneskene som virkelig er her for meg. Venner både i Bodø og i andre byer, mamma og pappa, steforeldrene mine, lillebroren min, besteforeldrene mine, og mest av alt meg selv. Jeg har blitt min egen beste venn det siste året. Jeg er både tryggere i meg selv, og mer glad i den personen jeg er.

19
19

Som 19 føler jeg at jeg har flere ting på plass. Jeg har en plan for fremtiden, jeg er mer sikker i meg selv, og jeg vet at dette kan jeg klare. Jeg kan klare meg selv, alene. I’ve got my shit together, rett og slett.

19
19

(Den dagen jeg fylte 15 vekte Nora meg med denne sangen og frokost på sengen. Det er helt merkelig hvor mange år det er siden nå, det føles ut som det skjedde nå nettopp. Jeg føler at Taylor Swift er like relevant i dag, så jeg skal spille den, synge med, og bytte ut “fifteen” med “nineteen”)

Akkurat nå feirer jeg bursdagen på en hyttetur med venner. Vi har sunget høyt til Hannah Montana og Jonas Brothers, spist god mat, og feiret mine 19 år med alkohol og god stemning hele helgen. I ettermiddag blir det familiebursdag for å feire meg, og lillebror som blir 16 år. Gratulerer så mye med dagen Morten! 16 er en spesiell alder, og jeg håper virkelig ungdomsårene blir så bra som de kan. Du er min favorittperson, for du er helt fantastisk, omtenksom og snill. Husk at jeg er her for deg alltid <3

Hurra for lillebror og meg!

I'm Martine, a bubbly and talkative twenty-one-year-old who's currently living in London. I love friendly people, sad films, silly movies, photography and blogging. Especially blogging.

4 Comments

I'd love it if you left a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.